Attracties in Nieuwvliet en omgeving

De Afslag - Breskens
Midgetgolfbaan met buitenspeeltuin en overdekte binnenspeeltuin. Ideaal voor goed en minder goed weer.
  Het Arsenaal - Vlissingen
In deze piratenwereld met leuke en leerzame attracties vindt u een onderwaterwereld, haaien en zeerovers en een kraaiennest met een mooi uitzicht.
 
Speelboerderij Pierewiet
Er is hier een knutselschuur en een avontuurlijke speeltuin met een heus doolhof en een vuurtoren. Voor kinderen en hun ouders
  Miniatuur Walcheren - Middelburg
Het Madurodam van Zeeland, met (indoor) speeltuin, springkussens, boemeltreintje. Leuk bij goed en minder goed weer.
 
Waterland Neelte Jans
Een dagje Deltawerken, zeedieren en waterplezier. Je kunt hier een wandeling maken door het binnenste van de Stormvloedkering.
  Bellewaerde Park - Ieper - Belgie
Pretpark vlakbij de Belgische kust, hier zijn ook wilde dieren te bewonderen.
 
Boudewijnpark Brugge
Gezellig familie en atrractie park in combinatie met het grootste en modernste  dolfinarium van Europa. Dolfijnen en zeeleeuwen stelen de show, maar u vindt hier ook een zeehondeneiland.
  Seafront Zeebrugge
Maritiem Themapark met een antwoord op al je vragen over de zee en de haven. Attracties o.a. een echte Russische ondezeeŽr en een lichtschip.

Sealife Blankenberge
Het grootste Noordzee-aquarium van Belgie. Ontdek er duizenden zeebewoners in hun natuurgetrouwe leefomgeving. Ook vindt u hier het   haaien en zeehonden opvangcentrum.
  Plopsaland - de Panne
Het land van Samson & Gert, Kabouter Plop, Big & Betsy en Wizzy & Woppy. Erg leuk voor de wat kleinere kinderen en hun ouders.

Vogelpark 't Zwin en Vlindertuin - Knokke
Natuurreservaat met prachtig ingericht vogelpark waar jaarlijks vele vogels broeden. Vooral bekend door de vele ooievaars. Vlakbij het natuurreservaat is de vlindertuin waar honderden exotische vlinders fladderen.