GARNALENTAARTJES 

6 plakjes diepvries bladerdeeg 
1 dunne prei 
1 blikje garnalen, uitgelekt 
2 eierdooiers 
1/8  liter slagroom 
4 el geraspte kaas 
zout 
peper 
nootmuskaat 

De plakjes bladerdeeg wat laten ontdooien, op elkaar leggen en uitrollen tot een lap. deze in drieën
vouwen, een kwart slag draaien en uitrollen tot een lap van 30 x 30 cm. hieruit 4 rondjes van 15 cm
snijden en 4 ingevette taart-vormpjes van 12 cm hiermee bekleden. De deegbodems met een vork
inprikken. de prei in dunne ringetjes schaven en met de garnalen vermengen. Dit over de
taartvormpjes verdelen. De eier-dooiers met de slagroom, wat zout, witte peper en wat nootmuskaat
vermengen en over het prei-mengsel verdelen. De geraspte kaas erover strooien. De taartjes op het
midden van een zeer hete oven (250 C) in ± 25 minuten goudbruin bakken, warm serveren.